pirkuma grozs
Vienības: 0 Summa: 0.00 € Apskatīt grozu

 

HKS Lazar, ir pirmais ražotājs, kas sāka ražot jaunās paaudzes siltumsūkņus ar paaugstinātu efektivitāti.

HKS Lazar savu produkciju piegādā vairāk, ka uz 20 valstīm. Mūsdienīgu apkures ierīču piegāde ietver arī vides aizsardzības pasākumus. Tāpēc visi HKS Lazar piegādātie produkti atbilst stingrām EcoDesign jeb 5 klases prasībām.

R290 propāna siltumsūkņi – risinājums, uz kuru ir vērts likt likmes

Augstākās kvalitātes A+++ HKS Lazar siltumsūkņi darbojas ar augstu efektivitāti -15 ºC ar COP virs 5 (lietderības koeficientu). Pērkot HTi20 siltumsūkni uz R290, varat paļauties uz mūsu labāko speciālistu atbalstu katrā pasūtījuma posmā. Mēs ieteiksim Jums labāko, efektīvāko un ekonomiskāko risinājumu. It īpaši, ka atradīsi gaiss-ūdens siltumsūkņus, kas lieliski piemēroti gan uzņēmumam, gan vienai ģimenes mājai. Tas viss pateicoties efektīvas konstrukcijas izmantošanai, kas tika izveidota, balstoties uz mūsu labāko dizaineru daudzu gadu pieredzi. Gaiss-ūdens propāna siltumsūkņi ir vēl efektīvāki. Augstas klases siltummaiņi un labi izstrādāta vadības programma veido perfektu ierīci, kas kalpos jums daudzus gadus. Tādam ir jābūt modernam siltumsūknim.

Kāpēc Propāns R290 HKS Lazar siltumsūkņos?

                    • Apkure bez emisijām.
                    • Atjaunojams siltuma avots.
                    • R290 propāna gāze ar nulles ozona noārdīšanas potenciālu (ODP = 0) un ļoti zemu globālās sasilšanas potenciālu (GWP = 3).

Mūsdienīgi gaiss-ūdens siltumsūkņi – izvēlies kvalitāti

Mēs piedāvājam plašas siltumsūkņu konfigurācijas iespējas, taču tām visām ir viena kopīga iezīme – augstākā iespējamā kvalitāte. Mūsu gaisa siltumsūknī mēs apvienojam pašas ierīces efektīvu darbību ar vairākām priekšrocībām. Tie neapšaubāmi ietver:

                    • klusa ierīces darbība,
                    • ekonomika un energoefektivitāte,
                    • gaisa izmantošana apkurei,
                    • augsta maksimālā apkures temperatūra,
                    • augsts COP,
                    • ierobežojot papildu siltuma avota darbību.

Tas viss kopā veido izcilu izvēli, ko apliecina simtiem pozitīvu viedokļu un ieteikumu no mūsu klientiem. Tādā veidā mēs izvēlēsimies siltumsūkņus, kas vislabāk darbosies jūsu mājās, birojā, uzņēmumā vai dzīvoklī. Varat būt pārliecināti, ka ar šo izvēli būsiet apmierināti. It īpaši, ka visi mūsu gaiss-ūdens siltumsūkņi ir izgatavoti saskaņā ar ekoloģisko domāšanu. Mēs pievēršam lielu uzmanību vides aizsardzībai. Nevar nepieminēt vēl vienu - HTi20 gaiss-ūdens siltumsūknis arī ir lieliska cena.

Jautājumu gadījumā zvaniet: +371 29999997 (Andris)

Skats:
Cenas filtrs: € -
  • Kods
    Nosaukums
    Noliktavā
    Mērvienība
    Grozā
    Cena ar PVN
    Cena ar PVN ar atlaidi

HKS Lazar siltumsūkņi Smart

HKS Lazar siltumsūkņi Smart

HKS Lazar siltumsūkņi Smart Tower

HKS Lazar siltumsūkņi Smart Tower